vrijdag 24 augustus 2012

De vierde dag

Het werd avond en het werd morgen. De vierde dag. Rustig aan begonnen en zo was het ook in het hondenrijk van Callosa. Voor half 10 geen hond gezien en zo gebeurde het dat een kleine wolk van moedeloosheid over mij heen trok.

Maar het werd beter toen ik de berg weer opging en dwaalde door de leuke kleine straatjes. Vandaag is het zo warm, dat de druppels langs m'n gezicht en rug naar beneden glijden. Deze dag wordt nog warmer dan de extreem warme dag van gisteren. Inmiddels een hond gefotografeerd...

Toen zag ik heel ver weg twee kleine hondjes. Strategisch bedacht welke straat ik zal nemen om ze spontaan tegen het lijf te lopen. Honden hebben verrekte snel door dat ik iets van ze wil. Goed de pas erin en langs een viertal oude mannen die gezellig op een bankje zitten te kletsen, precies als gisteren. De goede straat gekozen zag ze in de verte aankomen. Camera start klaar, maar al snel had ik door dat het de twee olijke vriendjes waren. Jammer, een dezer dagen had ik ze al gefotografeerd.

En plotseling liep het storm alsof er een hondenneus begint te ontwikkelen. In een knus straatje lagen ze van huis naar huis, acht op een rij, geweldig! En allemaal nieuwe harige hondenkoppies.

De vierde dag en nog na 1 hond speuren...!