donderdag 23 augustus 2012

Blij als een jonge hond

Voor het eten een heel klein rondje dan, kan het niet laten. Ach... en moest ik niet toevallig nog wat boodschappen hebben, komt dat mooi uit.

Ja ja ik heb drie hele mooie blikken kunnen vangen. Waardoor de scoren voor vandaag 31 wordt..!!!

De laatste is echt zo te gek! De hond is verre familie van de hazewinden. Dit vertelde zijn baasje een korporaal uit Nederland die al vijfendertig jaar in Spanje woont. Aan de zijkant van zijn pandje had hij de strepen rood, wit en blauw geschilderd. Tijdens ons gesprek ging de hond aan onze voeten op de stoep liggen. Haar vacht is als de kleur van het gele steengruis wat je hier veel ziet en een deel van haar ranke lange poten zijn wit. Mooie donkerbruine hondenogen.

Dan op het juiste moment kijkt ze me aan en haar blik ligt vast, prachtig! Huppelend ging ik met m'n boodschappen de berg weer op naar huis, als een jonge hond zo blij blij.
Dag, dag 7.

Warempel...

Warempel het is me gelukt...! Zeven nieuwe harige koppies erbij. Toch wat langer dan een uurtje onderweg, maar ik ben blij en sweaty.

Zo en nu heb ik zin in een heerlijk bad met heel veel schuim. Net, op de terugweg, vers fruit gekocht en er is nog een klein stukje cake. Samen met 'n heeel groot koel glas water heb ik even een vervroegde siƫsta. Heerlijk!
En dat mag ook wel, want op dit moment blijkt het EXTREEM warm te zijn in Callosa.

No perros

Met de mooie zonnige ochtendglorie in m'n gezicht weer op pad. Ben benieuwd, want gisteren had ik wel een super scoren.

Maar na twee en half uur te hebben rond gesnuffeld, was er (nog) geen hond op straat...! Toen ben ik hondsmoe richting huis geklauterd. En van dat intensieve wandelen krijg je berehonger. Ik heb me een broodje kaas gemaakt en ondertussen met mezelf in overleg... wat te doen?
In ieder geval de wekker niet meer op half 7, gelukkig, geen hond die zo vroeg opstaat. Verder zie ik dat het nog best vroeg is, zou ik toch nog een uurtje gaan wandelen...?
Hm... gezien de tijd, als ik die vergelijk met gisteren is er een grote kans. Hup Alin, in de benen je kunt het...